Портал працює у тестовому режимі. Приймаємо зауваження або пропозиції

Тендерні можливості в країнах ЄС для представників ІТ компаній в рамках Угоди про публічні закупівлі СОТ

06 Жовтня 2020 12:55

Тендерні можливості в країнах ЄС для представників ІТ компаній в рамках Угоди про публічні закупівлі СОТ

На сьогодні є 115 актуальних тендерних можливостей у країнах ЄС, пов’язаних з сектором машинобудування. Подаємо найцікавіші оголошення, участь у яких покривається Угодою про публічні закупівлі Світової організації торгівлі:

  • Закупівля сільськогосподарської техніки, а саме комбайнів для збирання трави, конюшини та інших кормових культур у м.Гельсінкі (Фінляндія) для потреб інституту природних ресурсів. Кінцевий термін подачі заявок щодо участі у тендері – 11 вересня 2020 року.
  • Проєктування, виготовлення, доставлення та введення в експлуатацію близько 63-х трамваїв з низькою підлогою для транспортного підприємства у м.Магдебург (Німеччина). Дедлайн – 31 серпня 2020 року.
  • Контракт на постачання колісних тракторів та форвардерів у м.Прага (Чехія) для потреб управління територіями лісового господарства та розташованими на них об’єктами. Заявки на участь приймаються до 1 вересня 2020 року.

З 2016 року Україна є державою-учасницею Угоди про публічні закупівлі Світової організації торгівлі, що дає унікальну можливість вітчизняним виробникам скористатися можливостями на ринку тендерів 48 держав світу обсягом понад 17 трильйонів доларів США.

Новини за темою

Продовжуючи відвідування веб-сайту, Ви надаєте згоду на використання cookies та погоджуєтесь з Політикою конфіденційності