Портал працює у тестовому режимі. Приймаємо зауваження або пропозиції

Інформація щодо міжнародної виставки “China Import and Export Fair” (Кантонський ярмарок)

03 Вересня 2020 00:00

Інформація щодо міжнародної виставки “China Import and Export Fair” (Кантонський ярмарок)

За інформацією Посольства України в КНР, зважаючи на світову ситуацію з епідемією та враховуючи необхідність дотримання вимог КНР у боротьбі з її розповсюдженням організатори виставки “China Import and Export Fair” проводитимуть 128-му сесію згаданого заходу як в режимі офлайн, так і в режимі онлайн у другій половині жовтня 2020 року. Деталі за посиланням та на сайті.

У майбутній сесії міжнародний павільйон пропонуватиме шість категорій товарів, що мають потенціал імпорту до КНР, це: електронні та побутові прилади, будівельні матеріали та металовироби, машинобудування (перша фаза виставки), продукти харчування та напої, предмети домашнього вжитку, а також тканини та домашній текстиль (третя фаза виставки). Порядок реєстрації за посиланням. Учасниками 128-ї сесії можуть стати будь-які компанії, що зареєстровані та здійснюють свою діяльність мінімум три роки, а також чия продукція є товарами з переліку за посиланням. Інформація щодо виставкових стендів та їх вартості.

Контакти осіб, відповідальних за міжнародний павільйон за цим посиланням.

У разі зацікавленості прийняти участь у 128-ій сесії “China Impor and Export Fair” та отримані необхідного сприяння і підтримки просимо звертатися до Посольства України в КНР.

Новини за темою

Продовжуючи відвідування веб-сайту, Ви надаєте згоду на використання cookies та погоджуєтесь з Політикою конфіденційності