Портал працює у тестовому режимі. Приймаємо зауваження або пропозиції

Інформація щодо оглядів торговельної політики, що проводяться в рамках СОТ

09 Вересня 2020 18:43

Інформація щодо оглядів торговельної політики, що проводяться в рамках СОТ

Департамент багатосторонніх та двосторонніх торговельних угод інформує, що на сайті Мінекономіки розміщено оголошення про проведення оглядів торговельної політики в рамках Світової організації торгівлі та можливість залучення експортерів та інших зацікавлених осіб до процесу підготовки запитань до країн, які проходитимуть огляди найближчим часом.

У згаданому повідомленні наведено посилання на анкети-опитувальники, за допомогою яких підприємства, установи, організації та інші зацікавлені особи можуть інформувати Мінекономіки про наявні питання щодо торговельної, економічної та інвестиційної політики Таїланду, Індонезії та Таджикистану.

Довідково: відповідно до розкладу Огляд торговельної політики Таїланду заплановано на 24 та 26 листопада 2020 року, Індонезії – на 9 та 11 грудня 2020 року.

З інформацією про проведені огляди торговельної політики членів СОТ можна також ознайомитися на сайті Мінекономіки у рубриках “Інформаційно-аналітичні матеріали” та “Участь України у роботі органів СОТ” розділу “Діяльність” → “Міжнародна торгівля” → “Україна та Світова організація торгівлі” за посиланнями https://bit.ly/2BcrLyI та https://bit.ly/2ukiVy8.

Новини за темою

Продовжуючи відвідування веб-сайту, Ви надаєте згоду на використання cookies та погоджуєтесь з Політикою конфіденційності