Портал працює у тестовому режимі. Приймаємо зауваження або пропозиції

В Україні з’явився унікальний бізнес-інструмент — онлайн-платформа Merezha

23 Квітня 2020 15:04

В Україні з’явився унікальний бізнес-інструмент — онлайн-платформа Merezha

Цього року за підтримки ЄБРР у рамках ініціативи Євросоюзу #EU4Business було створено онлайн-платформу Merezha.

Мета та особливість платформи:

Допомогти українським підприємствам знайти відповіді на нагальні питання та вийти на новий рівень через залучення бізнес-експертів.

Завдяки платформі підприємці отримали прямий доступ до професійної експертизи у надважливих для розвитку сферах: стратегія, маркетинг, операційна ефективність, організаційний розвиток, впровадження ІТ-технологій, управління фінансами та ін.

Унікальна особливість Merezha — алгоритм знайомства бізнесу з експертами, що базується на особистій “хімії”. В його основі лежать короткі та вичерпні 20-секундні презентації фахівців. Такий підхід не лише дає зрозуміти рівень експертності, а й допомагає відчути потенціал майбутньої співпраці: чи готові ви довірити свої бізнес-задачі цьому спеціалісту, тобто визначити, чи зможете ви працювати з ним на рівні “професіонал-професіонал”, “людина-людина”.

Наразі на платформі залучено понад 100 топ-експертів з середнім досвідом близько 15 років та зареєстровано більше 1000 представників бізнесу зі всієї країни.

До кінця цього року платформа націлена стати простором для взаємодії основних гравців ринку та ефективним інструментом у подоланні перешкод та викликів, з якими зіштовхується кожен бізнес України.

Завдяки платформі Merezha ви зможете:

  • Швидко знаходити експертів, завдяки 20-секундним відеопрезентаціям, згідно, бізнес-задач, необхідних саме вашому бізнесу;
  • Переймати досвід, отримавши доступ до їхньої бази знань: успішних кейсів, вебінарів та офлайн-подій (лекцій, майстер-класів);
  • Ставити експерту питання щодо актуальних бізнес-задач та назначати онлайн чи офлайн зустрічі.

Приєднуйтеся до Merezha та вирішуйте свої бізнес-задачі вже зараз: https://bit.ly/39Ye06f

Офіс з просування експорту рекомендує цей ресурс як ефективний інструмент з вирішення значної кількості експортоорієнтованих задач.

Однією з причин цього є присутність на платформі експертів, з якими ми і ви вже добре знайомі. Це консультанти, що проводили навчання в “Експортній академії” у 2019 році. І вони вже допомагають бізнесу досягати своїх цілей.

Команда персональної підтримки Merezha допоможе вам розібратися при виникненні додаткових запитань. Звертайтесь за адресою: support@merezha.com.ua

Новини за темою

Продовжуючи відвідування веб-сайту, Ви надаєте згоду на використання cookies та погоджуєтесь з Політикою конфіденційності