Портал працює у тестовому режимі. Приймаємо зауваження або пропозиції

Тендерні можливості в країнах ЄС для представників ІТ-компаній в рамках Угоди про публічні закупівлі СОТ

06 Квітня 2020 14:35

Тендерні можливості в країнах ЄС для представників ІТ-компаній в рамках Угоди про публічні закупівлі СОТ

Починаючи з 2016 року Україна є державою-учасницею Угоди про публічні закупівлі Світової організації торгівлі (GPA), що дає унікальну можливість вітчизняним виробникам брати участь у міжнародних тендерах 45 країн світу обсягом понад 17 трильйонів доларів США.

На сьогодні відкритими є 187 міжнародних тендерів у країнах ЄС, пов’язаних з ІТ-галуззю, участь у яких покривається GPA. Ось деякі з них:

До 15 квітня 2020 року:

  • Контракт на розробку фінансової системи муніципалітетів та муніципальних об’єднань території Аландських островів (Фінляндія) на загальну суму 500 000 євро. Дедлайн – 15 квітня 2020 року.

До 16 квітня 2020 року:

  • Придбання інформаційної системи для роботи з документами, що включатиме модулі зі створення документів, графічних зображень, креслення, планування та продуктивності праці. Замовник знаходиться у м. Вестерос (Швеція). Заявки потрібно надсилати до 16 квітня 2020 року.

До 24 квітня 2020 року:

  • Закупівля медичної інформаційної системи, а саме – системи виклику пацієнтів у м. Гернесанд регіону Вестернорлланд, що знаходиться на півночі Швеції. Крайній термін подачі заявок 24 квітня 2020 року.

Більше про GPA та можливості, що вона відкриває для українських компаній за посиланням: https://epo.org.ua/gpa/ugoda-pro-derzhavni-zakupivli-sot/

У разі додаткових питань просимо звертатися на скриньку export@epo.org.ua.

Новини за темою

Продовжуючи відвідування веб-сайту, Ви надаєте згоду на використання cookies та погоджуєтесь з Політикою конфіденційності