Портал працює у тестовому режимі. Приймаємо зауваження або пропозиції

Тендерні можливості в країнах ЄС для виробників кондитерської продукції в рамках Угоди про публічні закупівлі СОТ

06 Квітня 2020 17:05

Тендерні можливості в країнах ЄС для виробників кондитерської продукції в рамках Угоди про публічні закупівлі СОТ

Починаючи з 2016 року Україна є державою-учасницею Угоди про публічні закупівлі Світової організації торгівлі (GPA), що дає унікальну можливість вітчизняним виробникам прийняти участь у міжнародних тендерах 45 країн світу обсягом понад 17 трильйонів доларів США.

На сьогодні є 15 актуальних тендерних можливостей у країнах ЄС, пов’язаних з кондитерською продукцією, участь у яких покривається GPA. Ось приклади декількох цікавих оголошень:

До 15 квітня 2020 року:

  • Контракт на постачання продуктів харчування, у т.ч. кондитерської продукції та напоїв до спортивної середньої школи м.Тренчин (Словаччина). Загальна сума закупівлі складає 1 966 433 Євро. Дедлайн – 15 квітня 2020 року.

До 20 квітня 2020 року

  • Поставка кондитерської продукції та інших продуктів харчування асоціації соціальних та медичних послуг м.Коккола (Фінляндія) на загальну суму 300 000.Євро. Крайній термін подачі заявок до 20 квітня 2020 року.

Більше про GPA та можливості, що вона відкриває для українських компаній за посиланням: https://epo.org.ua/gpa/ugoda-pro-derzhavni-zakupivli-sot/

У разі додаткових питань просимо звертатися на скриньку export@epo.org.ua.

Новини за темою

Продовжуючи відвідування веб-сайту, Ви надаєте згоду на використання cookies та погоджуєтесь з Політикою конфіденційності