Портал працює у тестовому режимі. Приймаємо зауваження або пропозиції

5 – 10 листопада 2020 р. в м.Шанхай (КНР) проходитиме чергова III-я Китайська міжнародна виставка імпортних товарів

21 Лютого 2020 09:13

5 – 10 листопада 2020 р. в м.Шанхай (КНР) проходитиме чергова III-я Китайська міжнародна виставка імпортних товарів

Ідея проведення такого виставкового заходу була озвучена Головою КНР Сі Цзіньпіном у травні 2017 р. під час першого форуму Шовкового шляху. Глава КНР особисто відкриває роботу виставки і Торговельно-економічного форуму Хунцяо (Hongqiao International Economic and Trade Forum), який проходить у її рамках.

Для довідки

Україна взяла участь у СІІЕ в 2018 р., де вперше під час події такого глобального значення представила свій торговий, інвестиційний та туристичний потенціал у форматі Національного стенду, а також комерційних стендів загальною площею 288 м2, де продемонструвала аграрні та харчові товари, новітні розробки в галузі приладобудування, туристичні послуги тощо. Урядову делегацію України на СІІЕ-2018 очолив Перший віце-прем’єр-міністр України, Міністр економічного розвитку і торгівлі України С.І.Кубів. У 2019 р. офіційна делегація України участі у виставці не брала. Присутність українських компаній у комерційній частині СІІЕ-2019 забезпечувала ТПП України.

Унікальність СІІЕ полягає в тому, що виставкова продукція та послуги є виключно іноземного виробництва, китайська ж сторона представлена урядовим сектором, галузевими асоціаціями, баєрами, торговими компаніями тощо. Водночас, цей виставковий захід слід розглядати не лише як жвавий торговельний майданчик, але й як важливу політичну платформу на полях якої організовується низка багато- і двосторонніх заходів і зустрічей.

Підрозділи

Комерційні компанії матимуть змогу презентувати свою продукцію у таких підрозділах СІІЕ-2020:

  • Високі технології (розумні будинки, онлайн розваги, спортивні технології, цифрові відео та аудіо, роботи тощо);
  • Автомобілі (високотехнологічні авто, розумні технології, обладнання для діагностики і ремонту автомобілів тощо);
  • Медичне обладнання та продукція охорони здоров’я (медичне обладнання, фармацевтична продукція, медична косметика, дизайн медичного обладнання тощо);
  • Споживчі товари (продукти краси, товари для матерів та дітей, спорту, іграшки, подарунки, аксесуари, твори мистецтва, меблі, одяг, взуття тощо);
  • Торгівля послугами (фінанси, логістика, культура, освіта, туризм тощо);
  • Продукти харчування та сільськогосподарська продукція (фрукти, овочі, м’ясо, морські продукти, напої, молочна продукція, кондитерські вироби, закуски тощо).

Її організаторами є Міністерство комерції КНР та мерія м.Шанхай, партнерами – WTO, UNDP,FAO, UNIDO, UNCTAD, International Trade Center. Вартість стандартного павільйону (3х3, 9 кв. м) становить 3 000 дол. США. Останнім терміном подачі заявок на участь у СІІЕ є 30 квітня 2020 року.

Більше інформації про захід можна знайти на веб-сайті СІІЕ www.ciie.org. З питань участі необхідно звертатися до організаторів за електронною адресою ciie2020@ciie.org, тел. +86 21 6700 8870, або факс +86 21 6100 8811.

Новини за темою

Продовжуючи відвідування веб-сайту, Ви надаєте згоду на використання cookies та погоджуєтесь з Політикою конфіденційності