Портал працює у тестовому режимі. Приймаємо зауваження або пропозиції

Як визначити код товару?

Молочні продукти класифікуються згідно з розділом 4 системи HS. Вони поділяються на наступні категорії за кодами HS:

Код HS 0401-0402 - молоко і вершки Код HS 0403 - маслянка, згущене молоко і вершки, йогурт, кефір та інші ферментовані продукти Код HS 0404 - молочна сироватка Код HS 0405 - масло вершкове та інші жири, вироблені з молока, молочні пасти (спреди) Код HS 0406 - сири і кисломолочний сир Молоко і вершки класифікуються за кодом HS 0401 або 0402 залежно від того, чи є вони концентрованими, наявності у них цукру та інших підсолоджувальних речовин.

Йогурт, кефір та інші ферментовані молочні продукти, що класифікуються за кодом HS 0403, можуть містити цукор або інші підсолоджувальні речовини, бути ароматизованими, включати додані фрукти, горіхи або какао.

Продовжуючи відвідування веб-сайту, Ви надаєте згоду на використання cookies та погоджуєтесь з Політикою конфіденційності