Портал працює у тестовому режимі. Приймаємо зауваження або пропозиції

Добровільні стандарти

Приватні стандарти щодо харчових продуктів відіграють все більш важливу роль у забезпеченні доступу на ринок у міжнародній торгівлі, тому важливо про них знати. Описані нижче стандарти є одними з найпоширеніших. Зверніть увагу, що це не вичерпний перелік, оскільки їх існує набагато більше.

BRC Global Standard for Food Safety

Може застосовуватися до будь-яких операцій з переробки та пакування харчових продуктів, де відкрита їжа обробляється, переробляється або фасується. Сфера застосування цього стандарту є широкою, від свіжих продуктів харчування до оброблених продуктів і готових до вживання.

www.brcgs.com

Органічне землеробство ЄС (EU organic farming)

Правила органічного землеробства ЄС стосуються всієї сільськогосподарської продукції, включаючи аквакультуру та дріжджі. Вони охоплюють кожну стадію виробничого процесу, від насіння до кінцевої переробленої їжі.

ec.europa.eu/info/food-farming-fisheries/farming/organic-farming_en

KRAV

KRAV - це марка сталого виробництва для органічних харчових продуктів, що в основному використовується у Швеції. Маркування KRAV має дуже високий показник знання (98%) серед споживачів Швеції. KRAV має додаткові вимоги до стандартів, які суворіші за норми ЄС. Щоб сертифікувати за стандартом KRAV продукт, вироблений як органічний за межами Швеції, необхідне надання документації відповідній сертифікованій компанії.

www.krav.se

Global G.A.P.

Global G.A.P. є приватним сертифікаційним органом, який встановлює добровільні стандарти сертифікації сільськогосподарської продукції у всьому світі. Він призначений для дотримання вимог сільськогосподарської продукції.

www.globalgap.org

Продовжуючи відвідування веб-сайту, Ви надаєте згоду на використання cookies та погоджуєтесь з Політикою конфіденційності