Портал працює у тестовому режимі. Приймаємо зауваження або пропозиції

Як визначити код товару?

Хлібобулочні вироби класифікуються згідно з розділом HS 1905 «Хліб, тістечка, торти, печиво та інші хлібобулочні вироби». Цей розділ включає широкий асортимент продуктів, від хлібу і хрустких хлібців до солодкої випічки.

Наприклад, за кодом HS 19 05 90 30 00 класифікується «Хліб, що не містить доданого меду, яєць, сиру чи фруктів і містить за вагою у сухому стані не більше 5% цукру і не більше 5% жиру». Інший приклад - солодке печиво, вафлі «Повністю або частково покриті шоколадом або іншим продуктом на основі какао» класифікується за кодом HS 19 05 31 11 00.

Продовжуючи відвідування веб-сайту, Ви надаєте згоду на використання cookies та погоджуєтесь з Політикою конфіденційності