Портал працює у тестовому режимі. Приймаємо зауваження або пропозиції

Маркування

Продукти харчування повинні містити наступну інформацію на упаковці і в супровідній документації:

Обов’язково має бути зазначена на упаковці наявність у харчовому продуктові наступних речовин:

  • підсолоджувачі або цукри;
  • аспартам (джерело фенілаланіну) і барвники;
  • лакриця (або гліциризинова кислота, її амонійна сіль);
  • кофеїн;
  • додані поліоли;
  • додані рослинні стерини та станоли.

Додаткова зовнішня упаковка партії продукції або упаковка для закладів HoReCa повинна містить такі дані:

  • назва продукту;
  • зазначення дати придатності («best before» або «use by»);
  • умови зберігання;
  • ім'я та адреса виробника/бізнес-оператора, відповідального за розміщення продукту на ринку.

Додаткова інформація – за посиланням.

Продовжуючи відвідування веб-сайту, Ви надаєте згоду на використання cookies та погоджуєтесь з Політикою конфіденційності